Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Οργασμός: 4 κόλπα για να επιτύχετε την κορύφωση!!!

Ποσοστό 67% των γυναικών αντιμετωπίζει τη λεγόμενη διαταραχή του γυναικείου οργασμού, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύει το επίσημο περιοδικό Σεξουαλικής Ιατρικής (Journal of Sexual Medicine). Η διαταραχή αυτή αφορά στην αδυναμία επίτευξης οργασμού ακόμη κι όταν υπάρχει διέγερση.






 Πραγματοποιούνται έρευνες ώστε να βρεθούν τα κατάλληλα φάρμακα για την αντιμετώπισης της διαταραχής, όμως οι ειδικοί δίνουν τις παρακάτω συμβουλές πριν καταφύγει μια γυναίκα στα φάρμακα.

1. Αλλάξτε στάση: Οι περισσότερες γυναίκες δηλώνουν πως επιτυγχάνουν πιο εύκολα οργασμό όταν βρίσκονται από πάνω. Η στάση αυτή επιτρέπει στη γυναίκα να ελέγχει το ρυθμό.

2. Χαλαρώστε: Δεν πρόκειται να επιτύχετε οργασμό εάν σκέφτεστε τη δουλειά, τους λογαριασμούς ή άλλες υποχρεώσεις. Μπορείτε να ξαπλώσετε για λίγο και να προσπαθήσετε να «αδειάσετε» το μυαλό σας αναπνέοντας βαθιά.

3. Κρύψτε όσα σας αποσπούν: Η κρεβατοκάμαρα είναι ο προσωπικός χώρος ενός ζευγαριού. Δεν πρέπει λοιπόν να θυμίζει το γραφείο, την κουζίνα ή οποιοδήποτε άλλο μέρος του σπιτιού. Απομακρύνετε όσα αντικείμενα δεν «κολλάνε». Οτιδήποτε μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή και να σας χαλάσει την ερωτική διάθεση.

4. Μην ξεχνάτε τα προκαταρκτικά: Η κορύφωση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από όλα όσα έχουν προηγηθεί. Τα προκαταρκτικά δεν ξεκινούν μόλις μπείτε στην κρεβατοκάμαρα, αλλά από τη στιγμή που ξυπνάτε το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου